lauantai 28. elokuuta 2010

Kimiä moikkaamassa

Tänään käytiin Pepin kanssa moikkaamassa Kimiä. Kimi on kyllä niin ihana vanhaherra, jaksaa tosi kärsivällisesti olla Pepin kanssa, vaikka siltä saa nyrkkiä silmään ihan tauotta. Välillä piti ottaa pikku-terroristi jäähylle hetkeksi, kun rupes menemään leikki niin rajuksi, ettei siinä enää tiennyt kumpi on vaarassa.



Leikkien jälkeen lähdettiin etsimään Pepille talvimanttelia. Karvakorvista löytyi yksi ihan sopiva, mutta se oli tietysti sitten urosten malli. Tilattiin sitten sieltä Pepille samanlainen tyttöversio. Ei oo kyllä mun omatkaan takit olleet noin kalliita :D Leevitiimistä tilataan vielä pahimpia pakkasia varten toppapuku ja fleecepipo kunhan saadaan tilauslomake postista. Reissusta tarttui mukaan myös ihana fleecehuppari.

Karvakorvissa saatiin myös Peppi punnittua, ja aikaisempi mutu-tuntuma-arvio osoittautui ihan oikeaksi. Huimat 2,4kg painoa neidillä siis. Paino nousi heti kun rupes ruoka maistumaan, Neu:ta ja Cesaria siis jatkossakin kun kerran kelpaa! Kauppahallista Peppi sai myös kaksi ihan oikeaa luuta, niissä oli lihaakin ihan reippaasti mukana. Eikä hinta päätä huimannut, 45 senttiä yhteensä (!!) Eipä neiti oikeen tiennyt mitä niillä olisi tehnyt, sohvaltahan se luu sitten löytyi... nam!

Teuvo tuli tänään taas leikkimään ja nyt onkin Peppi jo niin väsynyt, että huomisen se saa vain nukkua. Tämänpäiväisistä leikeistä kuvia sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti