perjantai 7. lokakuuta 2011

Aika päivittää?

On taas jäänyt blogiin kirjoittelu aika lailla taka-alalle kun on niin paljon kaikkea koko ajan! Noh, kerrotaan nyt kuitenkin vähän kuulumisia.
Koirilla on arki ollut aika lailla samanlaista kuin aina ennenkin, ulkoilua, syömistä ja nukkumista ja vähän leikkiäkin välillä. Pepin mielestä kyllä liian vähän, se kun on jatkuvasti vinguttamassa lelujaan, mutta eihän nyt ihan 24/7 voi leikkiä?!?
"leikitäänleikitäänleikitäääääään!!"
"...pöh. ei sitte."
 Melkein joka viikko ollaan nyt käyty Paimiossa juoksuttamassa koiria metsässä, siellä kun ei tarvitse pelätä, että tulisi joku vastaan (metsäneläimiä lukuunottamatta) niin ovat koirat saaneet juosta vapaana. Parin tunnin metsäretkien jälkeen on aina niin väsynyttä porukkaa, että tuntuu metsälenkit olevan tosi hyvää vaihtelua arkisiin remmilenkkeihin. Nyt metsässä jo viihtyykin kun hirvikärpäsiä ei enää ole juurikaan. Kesällä kun  niitä oli joka paikassa ihan sadoittain ja ne on kyllä niiiiin inhottavia!


Ruokavalioonkin on tullut muutoksia, nyt täällä syödään ihan oikeasti koiranruokaa ja hyvällä ruokahalulla!!! Royal Canin mini sensibleä ja mini adultia ja molemmat maistuu. Työn ja tuskan takana oli, että saatiin nuo nirppanokat syömään muutakin kuin jauhelihaa yms herkkuja, mutta kyllä tuo nappularuokakin alkoi maistua lopulta kun ei muuta enää kupista löytynyt. Ja molemmat voi hyvin tällä ruoalla joten näillä mennään. Toki välillä vähän herkkujakin saavat ruuan joukkoon, mutta ei enää niin paljoa ettei itse ruoka maistuisi.

Kallella on uusi lempinimi "Kusti". Molemmat tuntee omakseen ihan yhtä hyvin :)
kaverukset<3
Tilasin koirille uudet talvitakit kun oli niin hyvä tarjous ja juuri näitä Hurtan takkeja olin jo miettinyt aikaisemminkin hankkivani. Takit ovat ihan sopivia ja tuntuvat tosi lämpimille. Pinta on vettähylkivää kangasta joten pieni sadekaan ei näihin puettuja hauvoja haittaa :)


Lisäksi koirat saivat uudet pannat, oli minusta niin nätit, että ei näitä voinut kauppaan jättää! Vielä tarvittaisiin Kallelle fleecehaalari talveksi, sellainen musta, joka sillä viime talvena oli käytössä on nyt jäänyt jo ihan pieneksi kun tuosta on kasvanut terveen koiran kokoinen. Toppahaalaria ei taideta Kallelle sentään tarvita, kun sillä on kuitenkin omaa karvaa lämmittämässä. Peppi sen sijaan saa kirpeimmillä pakkasilla käyttää omaa toppahaalariaan, se raukka kun palelee nyt jo ihan kamalasti vaikka ulkona on vielä n. 10 astetta! Huomenna ajattelin käydä Hulluilta Päiviltä hankkimassa uudet fleecetossut vielä kumpaisellekin, niin sitten ollaan jo oikein hyvin varauduttu tulevaan talveen :)

Maanantaina onkin sitten jännittävä päivä tulossa. Pepille on varattu aika viralliseen silmä- ja polvitutkimukseen. Pentuhaaveet on vielä aika kaukaisia, mutta nyt otetaan selvää kannattaako niiden haaveiden haaveilua edes jatkaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti