lauantai 11. kesäkuuta 2011

Kasvattajalla

Käytiin tänään Pepin ja Kallen kanssa moikkaamassa Pepin kasvattajaa. Siellä oli syntynyt Pepille pikkusisko Kajsa, niin uskomattoman ihana pieni vilpertti, että olisi kyllä tehnyt mieli napata neiti mukaan matkaan. Pepin isosisko Ibana on myös saanut pennut, maailman suloisimmat pienet kääröt.
Pepin kanssa harjoiteltiin vähän pöydällä seisomista ja joutuipa arkajalka miehen kopeloitavaksikin. Aina se on Pepistä yhtä pelottavaa. Jos Karjaan näyttelyn aikataulut ei mene kasvattajan toisen rodun kanssa päällekäin, lupasi hän esittää Pepin sitten siellä. Josko hän saisi varmoilla otteillaan Pepin esiintymään paremmin edukseen.

Peppi sai myös teipit korviinsa. Toivottavasti korvat nousisi näyttelyyn mennessä kunnolla, kun ne on nyt niin siinä ja siinä olleet. Melkein pystyssä jo. Karjaalla oleva tuomari on kuulemma aikaisemmin tykännyt Pepin tyyppisistä koirista, joten jos korvat nousee ja Peppi voittaa pöytäpelkonsa voisi jo mennä hyvinkin! Saatiin tosin vähän kapuloita rattaisiin nyt kun Pepillä alkoi toinen juoksu, niin ei päästä huomenna mätsäriin mihin oli tarkoitus mennä harjoittelemaan. Tuo kun on viimeinen mätsäri täällä lähellä ennen näyttelyä :/ Myöskin huomiseksi sovitut toitsutreffit jää Pepiltä väliin. Mennään sitten vain Kallen kanssa moikkaamaan pientä Iitua ja sen veljeä, jotka tavattiin ihan sattumalta koirapuistossa. Miten harvinainen sattuma olikaan! :)

Tässä vielä kuvia tältä päivältä:

isosisko Ibana

Peppi ja Kalle joutui kahvittelun ajaksi piha-aitaukseen. Ei olisi oikein neitiä huvittanut :D

Kajsa<3 sai siitä yhden kuvan, joka ei tärähtänyt :D

"tuun läpi vaikka harmaan kiven. tai verkkoaidan. kuitenkin tuun pois!"

Ibana ja vauvat, taustalla Pinkki, Pepin äiti

Lillan ja Lyckan ekaa kertaa ulkona

rakastuin Lyckanin väriin. aivan ihana!
"pääästä nyt jo!"

:P

ihana Lillan

Lyckan lähti rohkeasti tekemään tuttavuutta

pikkuvilperttivarpaanjyrsijä<3
P.S. vaavit on vielä vailla hyviä koteja ;)
Kennel Rusthollin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti