maanantai 23. toukokuuta 2011

Näyttely

arvostelu (klikkaamalla isommaksi)
Voi HUOH, ei nyt oikeen suju meillä tämä harrastus :D Itse esiintyminen kehässä meni tosi kivasti ja oon oikein ylpeä siitä miten hienosti Peppi jaksoi keskittyä seisomiseen, kun tuomari arvosteli kuitenkin aika kauan. Pöydällä tuli taas se tavanomainen paniikki joka sitten antoi tulokseksi T:n. Arkuuden ja kehittymättömyyden takia kuitenkin, että ehkä jotain toivoa vielä on :D Toinen paikalla ollut toitsu sai hylätyn, vaikka esiintyi tosi tosi hienosti. Oli sen verran ankara tuomari, että ei niin kovasti harmita tuokaan arvostelu. Luppakorvista ei tullut mitään kommenttia tuomarilta. Ehkäpä ilmoitan Pepin vielä noihin pariin Turun näyttelyyn, jotka on kesällä, mutta näyttää vähän siltä, että me vaihdetaan harrastusta. Mitäpä sitä turhaan pientä kiusaamaan, kun ei kerran luonnistu tuo tuomarin kopelointi. Saihan Peppi jo kerran EH:n mikä on tuolta arkajalalta vallan mainio suoritus! :)

Sitten vähän murheellisempaan asiaan. Pepille on tullut anturan pohjaan jonkinlainen patti/paise. Ilmeisesti on tassuun mennyt ruusunpiikki tai pieni lasinsiru (niitä täällä ainakin riittää kun joka paikassa on rikkinäisiä pulloja :/ ) Huomenna eläinlääkärin tarkastettavaksi sitten. Luultavasti patti pitää avata ja sitten tulee pari tikkiä päälle. Tosi kiva tällaisella sadekelillä koittaa pitää puhtaana se haava. Mutta tärkeää on nyt saada se kuntoon kun Peppi on jo pari päivää varonut astumasta koko jalalla. Huomenna sitten lisää kuulumisia minkälainen tuomio saadaan eläinlääkäristä.

Olli oli tänään täällä hoidossa ja voi että Kalle oli iloinen sen nähdessään. Pojista on tullut ihan bestikset :D Eilen käytiin koirapuistossa riekkumassa toitsuriiviökavereiden kanssa. Kamera oli kyllä silläkin reissulla mukana, mutta eipä sinne paljoa kuvia tarttunut sieltä kassin pohjalta käsin :D

muutama uusi öttiäinen löysi näyttelystä uuden kodin

1 kommentti:

  1. hyvin meillä menee! koirat kipeinä, meillä vähän enemmän mutta kuitenkin. hmph. toivotaan ettei ole mikään lasinsiru tassussa!

    VastaaPoista