torstai 10. maaliskuuta 2011

Kalle

<3
Kalle on sopeutunut tosi kivasti tänne Pepin kaveriksi. Missään vaiheessa ei ole tullut mitään ärhentelyjä kaverusten kesken, ehkä koska Peppi ymmärtää antaa Kallelle oman tilansa. Jos Kalle päättää, että hän haluaa syödä Pepin ruokakupista, niin kyllä pikkuneiti aika liukkaasti häviää pois tieltä. Leikit sujuu ja välillä on sellainen ralli, että saa itse lähteä alta pois. Ulkona Kalle on kovinkin tomera, vauhdilla eteenpäin mars! Ja mielellään sellaiseen suuntaan, missä ei olla vielä käyty. Peppi-raukka ei haluaisi vieläkään ulkoilla, vaikka onkin jo pahimmat pakkaset häipyneet.
Kalle ei ole ilmeisesti saanut ennen nukkua sängyssä, niin ei sinne vieläkään tule kun minä nukun. Illalla ja aamulla kömpii kyllä rapsuteltavaksi, mutta muuten nukkuu sängyn vieressä omassa pedissään. Parit päikkärit on tullut peiton alle Pepin kaveriksi, mutta liian kuumahan siellä tulee kun tuota karvaa on enemmänkin kuin tarpeeksi. Sohvalta Kalle valitsee aina aurinkoisen paikan ja läähättää siinä sitten.
Mahdottoman kiltti ja tottelevainen Kalle on kun Peppiin vertaa. Nyt oikein korostuu tuo nartun jääräpäisyys tässä seurassa. Onneksi on Pepiltä tuo pahin murkkuvaihe tainnut jo mennä ohi, kun nyt jo totellaan kun sanotaan, vaikka siinä saattaakin välillä mennä tovi jos toinenkin.
Kalle alkaa reipastuakin päivä päivältä aina vähän lisää, nyt menee suurinpiirtein jo kaikkien vieraiden syliin, vaikka aluksi jokainen ovesta tulija haukutaankin kunnolla. Tuntuu perusluonteeltaan olevan paljon Peppiä rohkeampi. Minua ei onneksi ehtinyt pelkäämään missään vaiheessa, vaan ihan jatkuvasti pyörii jaloissa ja tökkii kuonolla ja tassuilla, että pitäisi rapsuttaa. Sylissä istuu myös aina kun on tilaisuus ja Peppi sitten mustasukkaisena änkeää väliin, ja toki myös toisinpäin jos Peppi joskus ehtii ensin.
Nyt Kalle on ruvennut tekemään oman pesänsä sänkyyn. Aamulla kun petaan sängyn, niin ei montaa minuuttia mene kun sieltä on jo kaivettu peitot pois tyynyn päältä ja tyytyväinen ukkeli pötköttää siinä, missä mun sitten pitäis oman naamani kanssa nukkua :D Eikä auta vaikka miten hyvin päiväpeiton laittaa, sen verran taitavaa toimintaa tuokin on.
Kaikenkaikkiaan mulla on kyllä maailman parhaat koirat, ikinä en pois antaisi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti