perjantai 18. helmikuuta 2011

Kalle on saanut hurjasti lisää painoa sen jäljeen kun muutti tänne. Maanantaina vaaka näytti jo 2,3kg! Kahdessa viikossa on paino noussut puoli kiloa. Nyt saa Peppi jo vähän vastusta vetoleikeissä.
Ulkona on niin kylmä, että siellä käydään äkkiä pissalla ja sitten takasin sisälle. Täällä onkin sitten kauhea ralli kun ei päästä yhtään ulkona purkamaan energiaa. Pelkkä pihalle lähtökin on tullut hankalaksi, kun koirat eivät millään sinne haluaisi lähteä. Molemmat pakenevat sängyn tai sohvan alle, Kalle on kivasti ottanut Pepistä mallia tässäkin asiassa. Sitten kun saa toisen puettua ja alkaa pukemaan toista niin johan siinä välissä taas on jo puetun hyvä lähteä johonkin piiloon. Tulisi se kesä nyt vaan niin helpottuisi elämä suunnattomasti!

Kalle on pieni riiviö herkkujensa kanssa, kun molemmat saavat omansa, niin Kalle vain katselee kun Peppi hotkii. Sitten kun Peppi saa omansa syötyä (mikä ei kovin kauaa yleensä kestä) alkaa se vasta hitaasti natustaa omaansa. Ihan Pepin kiusaksi tuntuu tätä tekevän. Välillä Kalle haluaisi jemmata naminsa pahan päivän varalle, mutta sitten sitä kätköä joutuukin vahtimaan voimatta poistua paikalta ollenkaan, muuten saa heittää hyvästit herkulle. Raukka on ihan pulassa herkkukätköjensä kanssa :D

Huomenna mennään Pepin kanssa luoksepäästävyys- ja käsittelyharjoitukseen, jotta Peppi saisi vähän itseluottamusta tuomarien kopelointiin. Parin viikon päästä alkaa myös näyttelykurssi! Toivottavasti näistä olisi apua tuohon tuomarijännitykseen, että päästään sitten kesällä taas näyttelyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti