lauantai 22. tammikuuta 2011

Turku Top Dog Show 2011

Peppi kävi tänään toisessa virallisessa näyttelyssään. Toitsut oli arvostelemassa ranskalainen Jean-Jaques Dupas. Tulokseksi tuli JUN-EH ja arvostelu menee näin: "Very afraid. Very good bitch. Very good head & expression. Long ears. Strong neck. Straight in front. Good topline. Very good angulation behind. Correct movement." Peppiä pelotti taas kerran ihan hirveästi tuomarin hiplaaminen, mutta toiselta kasvattajalta saatiin kuitenkin uskoa vielä, että kyllä se siitä tottuu. Taidetaan kuitenkin mennä seuraavaan näyttelyyn vasta kesällä, kun ei tarvitse olla hallissa.

kadonneet korvat

Kallen kanssa on lähtenyt sujumaan tosi kivasti. Eilen käytiin tutustumassa vanhempien Olli-villikseen, ja pojat tulivat juttuun oikein hienosti. Olli yleensä rähisee vieraille uroksille, mutta Kallen hyväksyi heti. Kalle oli tänään ensimmäistä kertaa aivan yksin kotona, eikä ollut edes pissannut mihinkään. Kaikki on sujunut paljon paremmin, kuin olisin uskonut aikuisen koiran kanssa sujuvan. Näyttelystä löydettiin Kallellekin fleecetossut kovia pakkasia varten, sekä hieno tervetuloa-kyltti toitsun kuvalla. Nyt kaikki tietää ketä täällä asuu. :)

Kalle nukkuu
Kallen turkki ja Pepin väri

5 kommenttia:

  1. ha! mäkin ostin ovikyltin :D t.saara

    VastaaPoista
  2. katoin kans et miten voi sielt tavaramääräst onnistuu ostamaan samanlaiset :D

    VastaaPoista
  3. Moi! Onnea uudesta koirasta. Ja uudesta kodista! Missäpäin asutte nyt? Terkkuja Pepille! T. Mindy :)

    VastaaPoista
  4. Moi! Kiitos :) Turussa, Kärsämäessä tässä leaf-areenan nurkalla :) Olisi kiva mennä koirapuistoon taas yhdessä kun vähän ilmat lämpenee :) Terkkuja myös Mindylle! :)

    VastaaPoista
  5. Moi! Kiva, te asutte työmatkani varrella, täytyypä pitää kulkiessa silmät auki :) Juu, lämpimiä kelejä odotellaan, että päästäis taas puistoilemaan yhdessä kavereiden kaa :) Mindy kiittää! :) Kuullaan taas :)

    VastaaPoista