keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Seinäjoen näyttely & maalaiselämää

Peppi osallistui ensimmäiseen viralliseen näyttelyynsä 24.10. Seinäjoella. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja viereisessä kehässä oli jo arvostelu loppunut, joten päästiin sinne odotellessa harjoittelemaan. Harjoittelu meni niin hienosti, että sain itsekin vähän lisää uskoa hommaan, joten kehässäkään ei sitten jännittänyt paljon. Peppi esiintyy heti paaaljon paremmin kun en itse jännitä ja tällä kertaa menikin oikein hyvin! Harmi vaan, että kehään oli pudonnut hirveästi herkkupaloja muilta, joten tuomarin kirjoittaessa arvostelua, ei Peppi jaksanut keskittyä seisomiseen, vaan ympärillä olevat makkaranpalat veivät voiton. Muuten esiintyminen oli kuitenkin suorastan mallikasta ja pöydällä olokin sujui aika nätisti, vaikka se onkin vielä hurjan pelottavaa.

Arvostelu: "Vielä kovin hontelo ja korkeajalkainen nuori narttu, kevyt ja ilmava kokonaisuus. Hieman kevyt kuono, tummat hieman ulkonevat silmät, pitkät korvat. Rintakehä kaipaa vielä lisää syvyyttä ja (jotain mistä ei saa selvää) ja täytettä, ja takakulmaukset. Kapeat etuliikkeet, eloisa mutta tottumaton."
Laatuarvostelu: JUN-H

Ei kyllä mun mielestä ole mitenkään ulkonevat silmät, Peppi tais vaan tuijotella niitä makkaran palasia siellä maassa :D (edittiä vähän: rotumääritelmä sanoo "SILMÄT: Melko suuret, pyöreät, tummat, hieman ulkonevat, kaukana toisistaan ja suoraan eteenpäin katsovat. Silmäluomet ovat tiiviit ja tummat tai karvapeitteen väriin sointuvat." että ei tuo tainnutkaan olla huono juttu :D) Nyt sitten odotellaan, että neiti vähän kasvaa ennen kun mennään seuraavan kerran. Tosin tammikuussa mennään kyllä Turun näyttelyyn, kun se on ihan tossa naapurissa.

Näyttelystä mentiin sitten pariksi päiväksi Kokkolaan ihmissukulaisia tapaamaan. Peppi näytti kyllä onnelliselta saadessaan juosta vapaana pihalla ja pellolla. Ei tarvittu kaulapantaa eikä hihnaa muuta kuin pari kertaa kaupungissa. Aamulla kun piti lähteä kotiin, niin Peppi päätti, että hänhän jääkin maalle. Täti käski Pepin sisälle; "Jää vain mun kanssa tänne" ja Peppihän paineli suoraan takaisin sisälle kun me jo oltiin auto käynnissä valmiina lähtöön :D Piti sitten sieltä käydä poimimassa kirppu talteen, että päästiin lähtemään.

Näyttelystä löytyi uusi panta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti