sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Pentunäyttely Metsämäen raviradalla

Kaikkien aikojen kamalin sadepäivä oli sitten tänään, mutta onneksi meni näyttely silti hienosti. Ei ollut Pepillä enää yhtään häntä koipien välissä, vaan kauniisti pystyssä. Lopuksi olleessa ryhmäkehässä tosin kyllä jännitti, kun oli niin paljon muita koiria ympärillä. Peppi sai tosi hyvän arvostelun ja KP:n, jolloin siitä tuli myös ROP-pentu, koska muita lk toitsuja ei ollut. Todella upea aloitus tälle näyttelyuralle!

Arvostelu: "Erinomainen tyyppi. Kaunis ilmeikäs pää. Hyväasentoiset kauniit korvat. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä ylälinja ja häntä. Liikkuu hyvällä askeleella. Miellyttävä luonne."

Kaikessa jännityksessä unohdin kokonaan näyttää eläinlääkärintodistuksen murtuneesta hännästä, mutta ei näköjään osunut mutka tuomarin silmiin, kun arvostelussa luki hyvä häntä. Tuomari oli todella asiallinen ja mukava, antoi neuvojakin.

Omaa vuoroa odoteltiin haalarit päällä.
"äitii mä haluan kotiiin"
Tuomari kehui, miten hyvin Peppi otti minuun kontaktia, ja mun mielestä kun se meni huonosti. Näkisipäs hän, että miten hienosti se omassa pihassa sujuu :)
Pöytäjännitys
Pöytäkauhistus
Palkinnot 
Hienosti meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti