tiistai 10. elokuuta 2010

Match Show Kupittaalla

Käytiin tänään Turussa Kupittaalla järjestetyssä Match Show:ssa. Peppi meni kehään tällä kertaa "mummun" kanssa, halusin kokeilla, miten se käyttäytyy kehässä jonkun muun, kuin minun kanssa. Oma jännitykseni tuntuu siirtyvän hihnaa pitkin suoraan koiraan. Tänään se olikin sitten ihan erilainen, iloinen ja näytti jopa nauttivan! Nyt tiedetään kuka toimii handlerina kaikissa koiranäyttelyissä.
Peppi keskittyy

Pöytä oli edelleen jännityksen paikka, mutta kokeiltiin ennen mätsärin alkua pöydällä oloa, niin oikein hienosti sujui. Miksi ne tuomarit on niin hurjan pelottavia..? Hampaat antoi kyllä katsoa nätisti :)Kehän laidalla Peppi-toitsu tapasi toisen Peppi-toitsun. Brown&tan Peppi oli kyllä valtavan ihana!
Heillä oli myös mukana pikkuinen pitkäkarvainen toitsu Mimi.
 
Peppi poseeraa

Arpajaisista voitettiin hieno vetolelu, joka pääsikin käyttöön jo heti paikan päällä. Sinisten kehässä Pepin jännitys tuli taas takaisin ja esiintyminen unohtui. Saatiin kuitenkin hyvä kokemus ja parikisassa jännityksestä ei ollut tietoakaan. Kyllä me vielä pelot voitetaan, molemmat! :)

Huomenna uusiksi mätsäriin ja torstainakin jos vain jaksetaan. Saadaan tähän kunnon tehotreeni ennen Turun elonäyttelyä, joka on lauantaina (jännää!).

1 kommentti:

  1. Hei! Onkohan sinulla tietoa tuon Mimi-koiran omistajasta?
    Teen omalle koiralleni sukuselvitystä.....

    VastaaPoista